2017#27

Zaterdag 21 januari, Festival Winternachten Den Haag. 20:00, Theater aan het Spui. Tickets koop je hier. Spoken Beat Night is twee dagen Artist in Resdidence op het vermaarde WInternachten festival in Den Haag. Twee avonden lang voorzien we de verschillende programma's van tekst, muziek en beeld.
 
Op dag twee spelen we o.a. met Rodrigo Hasbún, Maarten van der Graaf, Rodaan al Galidi, Salena Godden, Mircea Cărtărescu, Hanna Bervoets, Olga Grjasnowa en Hassan Blasim. Anders dan anders spelen we op dit festival niet een aaneengesloten show. Met de tekeningen, de muziek en de teksten van Jeannine Valeriano zet team Spoken Beat Night komma's en punten, en trekken we muzikale bogen die de programma's kaderen. Speciale gast vanavond is Nizar Rohana op de ud. Nizar is een Paelstijns musicus die sinds 2013 in Nederland woont, werkt en studeert. Hij is zowel improvisator als componist die met zijn grote kennis van zowel het tradionele ud repertoire als de westerse muziek. nieuwe wegen opent voor zijn instrument .
 
 

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6