Team Spoken Beat Night

Jeannine Valeriano is de initiatiefnemer van Spoken Beat Night. Ze verhaalt emoties met haar stem en onderscheidt zich met eigen werk in een bijzondere combinatie van songs, spoken word en verhalende poëzie.
Maarten Ornstein speelt basklarinet, saxofoon en elektronica. Hij is de oprichter van het avant-garde funkensemble DASH! en speelt daarnaast als solist. Als componist schreef hij onder andere voor het Metropole Orkest, Orkater, Ties Mellema, Calefax Rietkwintet, Koor Nieuwe Muziek en het North Sea Jazz Festival. 
Naast Bite the Gnatze, waarvoor hij ook de meeste composities schreef speelde Paul Pallesen met vele andere groepen en musici, zoals o.a. Joost Buis, Cor Fuhler, Wilbert de Joode, Martin van Duynhoven, Michael Vatcher, Jaap Blonk Jorrit Dijkstra en Steve Heather
Andreas Suntrop werkt met Carel Kraayenhof, Eric Vloeimans, Jasper le Clercq, Pieter de Mast, Keimpe de Jong, John Buijsman, Mimezine, Oene van Geel, Arend Niks, Mijke Loeven, Vera van der Poel, Elizabeth Simonian, Maarten Ornstein, Zapp4 e.a. 
Mark Tuinstra speelt o.a. in Atanga Boom, met de band van Omar Ka en is een van de opricters van The Nordanians met Oene van Geel en Niti Ranjan Biswas, die allebei ook al eens meespeelden bij Spoken Beat Night. Mark is daarnaast een veel gevraagd componist voor de Nederlandse TV.
Floor de Goede, illustrator en animator. In 2002 publiceerde Floor de Goede voor het eerst zijn autobiografische strip FLO in de no-budget homojongeren-glossy Expreszo. Onder de naam ECHT maakt hij samen met vijf andere autobiografische striptekenaars dagelijks een strip voor de NRC.next. 
Ckoe werd in 1980 geboren als Hans in een pittoreske boerderij in Best. Sinds 2000 werkzaam als Ckoe. Hij tekent, animeert en maakt en laat zich maar lastig labelen.
 
De Spoken Beat Night reeks is een Zeebelt productie, geïnitieerd en samengesteld door Jeannine Valereriano en wordt mede mogelijk gemaakt door: VSB Fonds, Amsterdams Fonds voor de Kunst, Cultuurfonds BNG, SNS REAAL Fonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Stichting Lira en Stichting Melanie. 
Met dank aan: Paulien Bakker, Maarten Boegborn, Hanna Boender, Arjan Berben, Anne Blankendaal, Menno Bosma, Jochem Donker,  Rob de Graaf, Machteld Grunwald, Anneke Jansen, VandeJong (vormgeving), Mandy van Klaveren, Els van Leeuwen, Marieke Nooren, Liesbet Ruben, Marjolein van Ruiten (publiciteit), Judith Schoneveld (zakelijk leiding/project leiding), Pam de Sterke, Gina van den Berg en Splendor Amsterdam

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6