quotes

"Vanwege haar achtergrond als zangeres en podiumkunstenaar, weet Jeannine als geen ander wat een musicus nodig heeft om zich vrij en sterk te presenteren op het podium. De gyrokinesis lessen waren een verrijking voor ons. Je leert je hele lichaam op de goede manier te gebruiken, vanuit je centrum. Dit heeft invloed op je algemene houding, cruciaal voor je uithoudingsvermogen als musicus, zowel op de korte als lange termijn. Maar ook je toonvorming verbetert er enorm van. De lessen bevorderen je zelfvertrouwen en helpen je om ontspannen en met charisma op het podium te staan. "  
- Het Dudok Kwartet
 
"Gyrokinesis. Ik wist niet waaraan ik begon en had er nog nooit van gehoord. Ik doe het nu ongeveer 2 jaar, meestal twee keer per week een uur. Het blijkt perfect voor me te zijn. Mijn houding is sterk verbeterd. Weg zijn mijn schouderklachten. Het hele lichaam komt aan bod en de geest knapt er ook van op. Het werkt door in je dagelijks doen en laten. Je wordt er mooier van. Ervaar het zelf."  
- Liesbet Ruben
 
 
"Sinds een jaar volg ik lessen bij Jeannine en merk ik dat ik steeds meer in balans ben. Ik merk dat ik sterker ben geworden en anders in mijn schoenen sta.
Ik betrap mezelf er steeds vaker op dat ik het onbewust in mijn dagelijks leven toepas."  
- Manon Schreurs 
Back to Top